Natuurlijke wierook
  Milieuvriendelijk muggen verjagen

  In januari waren we niet alléén in onze dorpen. We waren ook te gast bij Belgische vrienden, Jan en Christel in Kerala. Daar leerden we deze natuurlijke wierook kennen op basis van citronella. Ideaal voor komende zomer wanneer u tijdens zwoele avonden van uw glaasje wijn wilt genieten zonder de vervelende muggen.

  1 verpakking kost 10€ en bevat 14 dikke wierooksticks en 2 houders. 
  Kaarsen
  WOO| Worlds of Opportunities, een lifestylemerk dat luxueuze, duurzame artikelen met de hand laat maken in een samenwerking met vele mensen. Hierin probeert WOO waar mogelijk ook mensen te betrekken die eerst geen zicht op een menswaardig bestaan hadden. Maar WOO betrekt ook de kritische consument en corporate partijen in ’samen de wereld een beetje leuker maken’. ,,Onze eerste productlijn is de bottle candle. We laten in Vietnam geurkaarsen maken van bijenwas in oude bier-, wijn- en wodkaflessen. Wij zorgen voor verbinding, de mensen daar voelen zich weer onderdeel van de maatschappij. Het geld dat we verdienen investeren we in het ontwikkelen van nieuwe projecten, producten en trainingen. WOO is geen goed doel, maar goed doen.’’ Een exclusief cadeau met een bijzonder verhaal. Het past bij de nieuwe consument die naar authenticiteit zoekt. Die niet koopt uit schuldgevoel, maar omdat iets mooi is. Dat je daardoor ook nog eens de wereld een beetje mooier maakt is dubbel genieten.

  Deze filosofie sluit perfect aan bij de doelstelling van Casa 93 en daarom mocht dit artikel niet ontbreken op de webshop.

  Bestel via casa93@telenet.be
  € 20
  Tranquility -
  Voorlopig uitverkocht


  € 50       
  Radiance

  € 50       
  Treasure